Welkom bij Orangewater

Experts in businessprocess(re)design en businessintelligence oplossingen.

 


 

MISSIE

 

Orangewater biedt haar klanten door technologie, kennis en kunde een wezenlijke verbetering in de efficientie en effectiviteit van de bedrijfsprocessen tegen lagere operationele kosten, vergroot de adaptiviteit en flexibiliteit van de organisatie en realiseert daarmee een groter onderscheidend vermogen in de markt waarin deze actief is.

 


 

Orangewater gaat daar verder waar het voor velen ophoudt omdat zij eenvoudig weg niet de mogelijkheden hebben om een vraagstuk direct of op korte termijn op te lossen zonder aanzienlijke bijkomende kosten.

 

Omdat ook wij de wereld niet kunnen verbeteren zullen we deze met al haar tekortkomingen en beperkingen addopteren en accepteren wat impliceert dat Orangewater uiterst flexibel in de oplossing moet zijn.

 

Orangewater maakt een klant specifieke waardepropositie, bestaand uit een of meerdere ppmmc's, die elk een of meerdere beperkingen opheft om een normale snelle verwerking binnen het proces te komen.

 

Wij lossen een vraagstuk voor onze klanten op waardoor de noodzaak om dure aanpassingen aan backofficesystemen door te voeren wegvallen en aanzienlijke besparingen in tijd en geld realiseerbaar zijn.

 


 

 

Contact contact @orangewater.nl

Orangewater Consultants B.V. © 2016 - 2023

Handelsregisternummer 66996767