Welkom bij Orangewater

Experts in businessprocess(re)design en businessintelligence oplossingen.

 


 

OVER ONS

 

Orangewater is een kleine zeer gespecialiseerde data-mining organisatie, analisten die zich richten op de verbetering van arbeidsintensieve productieprocessen in de tertiaire en quartaire sector.

 

Wij zijn auteurs van algoritmes. Orangewater schrijft algemene algoritmes en de collega's van NAROB schrijven algoritmes voor het sociaal domein van de lokale overheid.

 


 

Orangewater Consultants B.V. kent een lange geschiedenis. In de huidige vorm bestaat Orangewater Consultants B.V., kortweg Orangewater, sinds 2016. De roots van Orangewater gaan echter terug tot aan het begin van de jaren tachtig toen de personal computer aan zijn opmars binnen organisaties begon.

 

Naast goed werkgeverschap, het bieden van een veilige werkomgeving, het behouden en ontwikkelen van talenten van collega's dienen ook de doelstellingen van de organisatie gerealiseerd te worden tegen minimale kosten met een maximaal rendement. Of het om een (non)-profit gaat. Het geldt voor beiden.

 

Wij van Orangewater vinden dat de mens niet achter een computer thuis hoort en houden ons daarom intensief bezig met het optimaal ondersteunen van productieprocessen door data. Begonnen in industriƫle productieprocessen (fmcg), sinds 1998 zijn daar de productieprocessen in de teriaire sector (banken, verzekeringsmaatschappijen) en vanaf 2006 ook de productieprocessen in de quataire sector (lokale overheid, sociaal domein) bijgekomen.

 

Wij van Orangewater zijn van mening dat veel administratieve dienstverlenende processen bij bedrijven en overheden effectiever, efficienter, goedkoper maar vooral beter en leuker kunnen voor mens en data.

 

Vanuit het standpunt dat de mens eigenlijk niet achter een computer thuis hoort, dat data beter door professionals verzameld en samengesteld kan worden om deze zodanig aan de medewerker te presenteren dat deze zich kan richten op de uitvoering van de taak.

 

Bovenstaande is van toepassing op alle processen waar medewerkers data, afkomstig uit in- en/of externe systemen raadplegen en verzamelen om vervolgens deze data in een ongestructureerd tekstdocument over te nemen, daar nog iets aan toebte voegen, om het vervolgens op een server in een bepaalde directory op te slaan te slaan. En dat zijn er veele.

 

Wij van Orangewater vinden bovenstaande werkwijzen een verkwisting van interlect, tijd, geld en capaciteit zeker als deze werkzaamheden kunnen verschuiven van uitvoerend naar controlerend en corrigerend. Omdat het, zie hierboven, eenvoudig weg efficienter, effectiever, sneller, kostenbewuster en beter voor mens, data en organisatie is.

 


 

 

Contact contact @orangewater.nl

Orangewater Consultants B.V. © 2016 - 2023

Handelsregisternummer 66996767

www.orangewater.nl