Welkom bij Orangewater

Experts in businessprocess(re)design en businessintelligence oplossingen.

 


 

OVER ONS

 

Orangewater is een kleine zeer gespecialiseerde data-mining organisatie, analisten die zich richten op de verbetering van arbeidsintensieve productieprocessen in de tertiaire en quartaire sector.

 

Wij zijn auteurs van algoritmes. Orangewater schrijft algemene algoritmes en de collega's van NAROB schrijven algoritmes voor het sociaal domein van de lokale overheid.

 


 

Orangewater Consultants B.V. kent een lange geschiedenis. In de huidige vorm bestaat Orangewater Consultants B.V., kortweg Orangewater, sinds 2016. De roots van Orangewater gaan echter veel verder terug tot aan het begin van de jaren tachtig toen de personal computer aan zijn opmars binnen organisaties begon.

 

Naast goed werkgeverschap, het bieden van een veilige werkomgeving, het behouden en ontwikkelen van talenten van collega's dienen ook de doelstellingen van de organisatie tegen minimale kosten met een maximaal rendement en veel lol gerealiseerd te worden . Of het om een (non)-profit gaat. Het geldt voor beiden.

 

Wij van Orangewater vinden dat mensen niet achter een computer thuis horen en houden ons daarom sinds het eind van de jaren tachtig van de vorige eeur intensief bezig met het optimaal ondersteunen van primaire productieprocessen door data. Destijds begonnen met industriƫle productieprocessen (fmcg), sinds 1998 zijn daar de primaire productieprocessen in de teriaire sector (banken, verzekeringsmaatschappijen) en vanaf 2006 de primaire productieprocessen in de quataire sector (lokale overheid, sociaal domein) bijgekomen.

 

Veel dienstverlenende administratieve processen bij bedrijven en overheden kunnen effectiever, efficienter, goedkoper, beter maar vooral leuker voor mens en data.

 

Omdat de mens eigenlijk niet achter een computer thuis hoort, dat data beter door professionals verzameld en samengesteld kan worden om de data zodanig aan de medewerker te presenteren dat deze zich optimaal kan richten op de vakinhoudelijke uitvoering van de taak. Daar waar de mens voor opgeleid is.

 

Bovenstaande is van toepassing op alle processen waar medewerkers data, afkomstig uit in- en/of externe systemen raadplegen, verzamelen en vastleggen in een ongestructureerd tekstdocument. Daar iets aan toevoegen, om het vervolgens op een server in een bepaalde directory op te slaan te slaan. En dat zijn er veele.

 

Wij van Orangewater vinden bovenstaande werkwijzen een verkwisting van interlect, tijd, geld en capaciteit zeker als deze werkzaamheden eenvoudig verschoven kunnen worden van uitvoerend naar controlerend en corrigerend. Omdat het eenvoudig weg efficienter, effectiever, sneller, kostenbewuster, beter voor mens, data en de organisatie is.

 


 

 

Contact contact @orangewater.nl

Orangewater Consultants B.V. © 2016 - 2023

Handelsregisternummer 66996767